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2020.11.17
年末年始休業のお知らせ(2020年12月26日(土)~2021年1月3日(日))
We will be closed for the year-end and New Year holidays from Saturday, December 26, 2020 to Sunday, January 3, 2021.
We apologize for the inconvenience, and thank you for your cooperation. -
2020.11.06
ユーグレナGENKIプログラムよりバングラデシュ事務所レポートを更新しました
The activity report for September 2020 is a review of this term and the impact of prolonged school closures due to the Corona disaster on children.
Please take a look.
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2020.10.30
中央研究所移転のお知らせ(2020年12月1日より)
From December 1, 2020, the Central Research Institute will be relocated.
<Relocation destination>
1-6 Suehiro-cho, Tsurumi-ku, Yokohama-shi, Kanagawa 230-0045
Yokohama Bio Industry Center 2nd floor
(Commonly known as "YBIC")
Details of the relocation destination Here -
2020.10.29
新卒・第二新卒 通年採用 2022年度入社の応募受付を開始します。
Since 2019, we have been hiring new graduates and second new graduates throughout the year in order to realize flexible recruitment selection that does not interfere with the challenges of university and graduate students in their student life. This time, in addition to joining the company in 2021 which is currently available, we have started accepting applications for those who can join in 2022.
We are looking forward to your applications and hope to work with you in the future.
Click here for new graduate / second new graduate recruitment site
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2020.10.27
国際学術雑誌「Nutrients」にて、微細藻類ユーグレナの摂取が精神的作業負荷の下での気分と自律活動、および主観的な睡眠の質に及ぼす影響に関する論文が掲載されました
2020年10月23日に、国際学術雑誌「 Nutrients 」にて、 微細藻類ユーグレナの摂取が精神的作業負荷の下での気分と自律活動、および主観的な睡眠の質に及ぼす影響に関する論文が掲載されました。本論文では、ユーグレナの摂取が、ストレス時の自律神経系のバランスを調節し、心理状態と睡眠の質に好ましい影響を与える可能性があることを 無作為化二重盲検プラセボ対照試験で検証した内容を報告しています。研究内容の詳細は2020年5月18日のニュースリリースも合わせてご参照ください。
当社は、健康の基盤を妨げる複合的要因として「栄養不足」「心身の疲労」「免疫力低下」の相互関係に着目しており、ユーグレナの摂取を通じてからだが本来持つ「つくる・はたらく・まもる」のサイクルが保たれ、サステナブルな健康が実現する可能性について研究を進めております。今回の結果は、「心身の疲労」によって影響を受ける現象への対応により、身体本来の力の好循環をはたらかせることへの期待を示しています。
当社では、からだが本来持つ「つくる・はたらく・まもる」のサイクルを支えるユーグレナの可能性のさらなる解明と、ユーグレナおよびその含有成分の健康食品、医療分野等での利活用や食材としての付加価値向上を目指し、研究開発を行っていきます。
詳細はこちら(英語論文)